Tweens

10.03.2015

Tweens
Velkommen til Tweens i Evangeliehuset. 

Tweens i Evangeliehuset er et tilbud til dem som er midt i mellom barn og ungdom. Dette er et tilbud til barn/tweens i gruppen 5-7 trinn i grunnskolen. Man tar sikte på å arrangere Tweens parallelt med Søndagsskolen og Gudstjenestene på søndag formiddag en  gang i måneden. Menighetens barne -og familiepastor ser sammen med sine medarbeidere viktigheten av å skape et miljø for de større barna som kanskje ikke trekkes mot den tradisjonelle Søndagsskolen.

På Tweens ønsker man at ungene skal få blomstre og utvikle sin personlige tro. Her har de også mulighet til å knytte gode vennskap og det legges vekt på å ha det gøy i sammen. Det vil derfor være ulike organisert aktivitet og fri lek. Dessuten legger en vekt på at det alltid skal være gøy for venner som ikke har vært med før å komme til oss for å få en god og livsnær Jesus-sentrert undervisning.

Se hendelseslista på nettsidens forside for nærmere informasjon om tidspunkt for aktiviteten "Tweens".

Det koster 100 kr i året for medlemskap i Tweens. Innbetalingen skjer til kontonr 1503 15 14255 og merkes med Medlemskontingent barnets navn + aktivitetens navn. (Eks: Medlemskontingent Kari Nordmann + Tweens 2015).

Program våren 2015 (lenk til en pdf-fil av vårens program)

 Evangeliehusets tweensarbeid på facebook